Tilbage til kaldet Tilbage

Kunst udstilling, december 2010:
Lone Lumbye, Pia Clausen og Kari Thomsen

Udstillingen åbnes i cafeen:
lørdag den 4. december kl. 11.

Om de tre veninder

Vi er tre ud af fem kvinder, som siden midtfirserne har har malet mere eller mindre intenst gennem årene.

Stilleben Vi har haft udstillinger både sammen og hver for sig. I år er det 20 år siden, at vi arrangerede vores allerførste udstilling i Humlebæk.

Det er såmænd også 25 år siden, at vi havde vores første sæson sammen på aftenskole i Humlebæk med Jane Blickfeldt som lærer.

Tja, der er sørme sket meget siden da. Vi har både sammen og hver for sig taget kurser hos forskellige kunstnere som Gerda Swane, Alice Warlo, Birgit Langborg, Merete Wøldige Schmidt, Elisabeth Kiefer, Margrete Kruse, Ulla Fredsø, Mitch Waite m.fl.


Vi har simpelthen grebet denne lejlighed til at mødes igen, og vise hinanden og Jer, hvad vi har lavet på det allerseneste i både akvarel, akryl og olie.


Pia Clausen:

Portræt, Pia Mine billeder afspejler for det meste hændelser, som jeg har været optaget af, eller et udtryk med mange farver.

Det er ofte farverne, som betyder mest i billederne.  Farver der blander sig med hinanden, eller står skarpt op til hverandre.  Det at eksperimenter med form og farve er en spændende udfordring.  Naturtro med et abstrakt udtryk.

Om det fortsætter sådan, kan jeg ikke vide, jeg maler blot det, der kommer til mig. Det bliver til rigtig mange gode timer med at male billeder.Kari Thomsen:


Inuit, Kari Jeg har tegnet og malet akvarel så langt tilbage så langt tilbage, jeg kan huske, og akvarelblokken ligger altid i min rygsæk, når jeg bevæger mig ud i naturen.

De sidste 5 år har jeg malet med akryl farver, som er en ny og anderledes måde at udtrykke sig på.

Sidste år var jeg på Grønland i en måned. Denne ferie og klimatopmødet i København inspirerede mig til nogle billeder, som viser den fremtid, som dyrene og menneskene i Grønland måske har.
Isbjørne, Kari
Bisoner, KariLone Lumbye:

Ildsjæl, Lone De fleste billeder til denne udstilling er inspireret af efterårets farver.  Samt af en højdefobi, med tilhørende fascination af bjerge, og de indtryk og oplevelser jeg har haft der, blandet med eventyr.

Andre billeder er kommet til fra mindernes mærkelige bibliotek. Farverne betyder rigtig meget for mine billeder.

Harmoni i farven, måske disharmoni i udtrykket. Gerne en kontrast et sted, en undren "for alting her i livet skal jo ikke være nemt".Se udstillingens program
Se omtale i kig&lytOpdateret d. 03.02.2022

Tilbage til kaldet Tilbage